a

MENU

Catering ja pitopalvelu

2 – 2000 hlö

Huippukeittiömestarit

Idearikkaat keittiömestarimme, korkealuokkaiset raaka-aineet, persoonallinen asiakaslähtöinen palvelu sekä asiakkaidemme viihtyminen, nämä ovat meidän arvojamme!

Yritysjuhlat
ja kokoustarjoilut

Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja kokousaamiaisille, -lounaille ja brunssille sekä suunnittelemme yksilöllisiä illallismenuja ja yritysjuhlia varten

Me Catering-palveluna huolehdimme kaiken tarvittavan kokouspäiväsi aterioista aina juhlaillallisiin asti. Räätälöimme erilaisia menuvaihtoehtoja yritystilaisuuksiin ja juhliin asiakkaan toiveiden mukaan. Tarjoamme maistuvat herkut cocktailtilaisuuksiin, istuviin juhlaillallisiin tai noutopöytään. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii myös saunailtojen tarjoiluista, joten voit keskittyä täysin rentoutumiseen.

Lillan hotelli ruokailutila

Häät, perhejuhlat ja merkkipäivät

Catering-palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Onnistunut ja unohtumaton juhla vaatii tarkkaa suunnittelua ja laadukkaita tarjoiluja – meiltä saat molemmat. Catering-palveluidemme avulla juhlasi ovat juuri sinun näköisiäsi, olipa kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, perhejuhlat, ristiäiset, ylioppilasjuhlat tai muut illanvietot.

Tarjoamme laadukkaita tarjoiluja kaikenkokoisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Luota ammattitaitoiseen henkilökuntaamme ja anna meidän huolehtia juhlistasi alusta loppuun asti – näin voit keskittyä täysillä juhlimiseen ja nauttimiseen.

Pyydä tarjous

Saarikoski Catering

Keittiömestari
Ilmari Saarikoski

Ravintoloitsija-keittiömestari Ilmari Saarikoski luotsaa Saarikoski Ravintoloiden kolmea ravintolaa sekä Saarikoski Catering-pitopalvelua vahvalla näkemyksellä ja vankkumattomalla ammattitaidolla.
Saarikosken ehtymätön innostus klassikoihin ja laatuun sekä intohimo huolella valmistettuun, herkulliseen ruokaan ja hyvin suunniteltuun, sujuvaan palveluun ohjaa keittiömestarin ja hänen tiiminsä työtä.

Ståhlberg Catering

Keittiömestari
Antti Tuomi

Ståhlberg Lunch & Catering ravintolan ravintolaloitsija-keittiömestari Antti Tuomella on parinkymmenen vuoden monipuolinen kokemus erilaisten tilaisuuksien sekä tapahtumien järjestämisestä. Hän on toteuttanut ja vastannut tiimiensä kanssa lukuisten häiden, perhejuhlien, isojen yritystilaisuuksien ja musiikki- sekä urheilutapahtumien cateringpalveluista. Viimeiset yhdeksän vuotta Antti toimi keittiömestarina Tampereen Teatterilla.

Antin kokkausfilosofian kulmakivet ovat laadukkaat tunnistettavat raaka-aineet sekä puhtaat maut – ilman turhaa konstailua. Hymyssä suin, hyvällä fiiliksellä valmistettuna!

Tutustu juhlatiloihin

Pyydä tarjous