a

MENU

Koski logo valkoinen

Hotelli Kuohu

Hotelli Kuohu Kangasala
tarjoaa laadukasta majoitusta luonnon ja palveluiden läheisyydessä.

Uusi kaunis 34 huoneen hotellikiinteistö sijaitsee Kangasalan uimahallin vieressä. Huoneista on kauniit näköalat joko Kangasalan keskustan tai Kirkkojärven suuntaan.

Majoitu luonnon ja palveluiden läheisyydessä

Hotelli Kuohu tarjoaa laadukasta majoitusta aivan Valtatie 12:n vieressä Kangasalan keskustassa, Kirkkojärven rannalla. Kangasalan keskustan palvelut ovat kivenheiton päässä ja hotellin lähistöltä löytyvät myös Kangasalan monipuoliset luonto- ja kulttuurikohteet. Tampereelta ajaa perille noin 15 minuutissa, ja auton pysäköinti onnistuu vaivattomasti hotellin vieressä olevassa parkkihallissa.

Modernilla itsepalvelukonseptilla toimiva hotelli takaa asiakkailleen nopean ja joustavan varauksen. Saapumispäivänä huonetieto ja ovikoodi toimitetaan sekä tekstiviestillä että sähköpostilla. Ovikoodin avulla liikkuminen on mutkatonta, ja pääset huoneeseesi juuri sinulle sopivaan aikaan. Hotellivuorokausi alkaa kello 16 ja päättyy lähtöpäivänä kello 11.

Aamiaistarjoilua ei hotellissa ole, mutta omien eväiden ja aamiaistarvikkeiden säilytys ja nauttiminen onnistuu hyvin huoneessa. Huonevarustukseen kuuluu jääkaappi, mikroaaltouuni sekä vedenkeitin. Tämän lisäksi huoneissa on tarjolla teetä ja kahvia ja kertakäyttöastioita käytettävissä.

Perustiedot:

KapasiteettiHuoneita 34 kpl, joista
26 kpl 2hh
4 kpl 3hh
4 kpl 4hh.
KonseptiModernilla itsepalvelukonsepti.
Kerroskahdessa kerroksessa.
Huoneiden PerusvarustelutJääkaappi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni sekä vedenkeitin ja tämän lisäksi huoneissa on kertakäyttöastioita, teetä ja kahvia tarjolla.
AamiainenHotellissa ei ole omaa ravintolaa, mutta kävelymatkan päässä on ravintoloita ja kauppa.
MuutaHuoneissa 90cm leveät erilliset vuoteet, säilytystilaa ja kylpyhuone.

Pyydä tarjous

Tilat kuvina

Tutustu juhlatiloihin

Pyydä tarjous