a

MENU

Koski logo valkoinen

Lounas- ja tilausravintola Koski

30-150 hlö

Keittiömestarina Ilmari Saarikoski

Moderni ja tyylikäs Lounas- ja tilausravintola Koski palvelee vieraitaan Kirkkokadun tehdasmiljöössä. Kauniissa ravintolasalissa huomion kiinnittää vanhat punatiiliseinät ja suuret, Pyhäjärven suuntaan antavat ikkunat. Lautaselta löytyvät maut perustuvat kotimaisiin raaka-aineisiin ja mahdollisuuksien mukaan lähituotteisiin.
Koski palvelee asiakkaitaan iltaisin ja viikonloppuisin vain tilauksesta, ja jokainen tilaisuus valmistellaankin asiakkaan toiveiden mukaan.

Uniikki tehdasmiljöö ja avara ravintolasali

Lounas- ja tilausravintola Koski sijaitsee Kauppaseuran talossa Kirkkokadulla Tampereen keskustassa. Uniikkiin tehdasmiljööseen remontoitu avara ravintolasali palvelee jopa 160 henkilön tilaisuuksissa, ja se mahdollistaa järjestelyn useisiin erilaisiin pöytämuotoihin. Erilaisilla järjestelyillä tilasta saa viihtyisän myös yksityistilaisuuksiin pienemmällekin seurueelle.

Kosken salista löytyy asiakkaiden käyttöön WiFi, videotykki ja iso valkokangas sekä kaksi mikrofonia ja äänentoisto. Äänentoistojärjestelmä mahdollistaa myös musiikin toistamisen esimerkiksi tietokoneelta tai mobiililaitteelta. Lisäksi salista löytyy Frameryn puhelinkoppi yksityisyyttä vaativiin puhelinkeskusteluihin.

Lounas- ja tilausravintola Koski ei valitettavasti ole esteetön; käynti ravintolaan on katutasosta, mutta ravintolan tilat ovat talon toisessa kerroksessa melko pitkien portaiden päässä.

Kosken ravintolasalin yläkerrasta on vuokrattavissa myös Tampereen Kauppaseuran kabinetti, johon mahtuu tilaisuuden luonteesta riippuen korkeintaan 50-60 henkilöä. Kabinetin tiedustelut ja varaukset tehdään Tampereen Kauppaseuran kautta osoitteella info@tampereenkauppaseura.fi. Kabinetin tarjoilut tulee tilata erikseen Lounas- ja tilausravintola Koskesta.

Perustiedot:

KapasiteettiIstuva ruokailu max 150 henkilöä. buffet max 130 henkilöä.
Kerros2. kerros. pitkät portaat ulko-ovelta ravintolasaliin. Ei hissiä käytettävissä.
PerusvarustusWi-Fi, musiikin äänentoisto, puheäänentoisto, valkokangas & videotykki.
ValaistusPortaittain himmennettävä yleisvalaistus. Ravintolasalissa isot ikkunat, joissa kokonaan suljettavat kiinteät kaihtimet.
Pöytäryhmät4 x 4 henkilön loossit, 12 x 4 henkilön pöytä, 5 x 6 henkilön pöytä. Yhdistettävissä 6 x 12 henkilön pöydiksi tai kahdeksi pitkäksi 36 henkilön pöydäksi. 5 x 5-10 henkilön pöytä. Pöytien koko muokattavissa
IstuimetSelkänojallisia kauttaaltaan pehmustettuja tuooleja. Käsinojallisia tuoleja joissa pehmustettu istuin. Loosseissa pehmustetut sohvat.
MuutaYksityistilaisuuksissa räätälöidyt menukokonaisuudet tilauksen mukaan pöytiintarjoiltuna tai buffetiin katettuna. Yksityistilaisuuksissa allergiat ja erityisruokavaliot huomioidaan ennakkotilauksesta.

Pyydä tarjous

Tilat kuvina

Catering

Keittiömestari
Ilmari Saarikoski

Ravintoloitsija-keittiömestari Ilmari Saarikoski luotsaa Saarikoski Ravintoloiden kolmea ravintolaa sekä Saarikoski Catering-pitopalvelua vahvalla näkemyksellä ja vankkumattomalla ammattitaidolla.
Saarikosken ehtymätön innostus klassikoihin ja laatuun sekä intohimo huolella valmistettuun, herkulliseen ruokaan ja hyvin suunniteltuun, sujuvaan palveluun ohjaa keittiömestarin ja hänen tiiminsä työtä.

Tutustu juhlatiloihin

Pyydä tarjous