a

MENU

Koski logo valkoinen

Ravintola Hella ja Huone

37 hlö

Keittiömestarina Ilmari Saarikoski

Hella ja Huone tarjoaa helposti lähestyttävää fine diningia Aleksanterinkadulla Tampereen keskustassa. Vaaleasävyinen ravintolasali henkii harmonista pohjoismaista tunnelmaa, ja lautasilta ja laseista löytyvät maut ovat taiten valittuja ja huolella valmistettuja. Kaiken tekemisen inspiraationa toimii klassikot ja kotimainen käsityö.

Seesteisen rauhallinen ja maanläheiset sävyt

Hella ja Huone sijaitsee aivan kaupungin keskustassa vilkkaan Aleksanterinkadun varressa, mutta ravintolan tunnelma on silti seesteisen rauhallinen. Hella ja Huoneen ravintolasali on sisustettu vaalein, maanläheisin sävyin, ja suuret, kadun suuntaan olevat ikkunat voi halutessaan peittää verhoilla. Myös sijainti korkean kerrostalon kivijalassa tarjoaa suojaa auringolta.

Ravintola soveltuu erinomaisesti niin illanviettoihin kuin yksityistilaisuuksiinkin; 2-4 henkilön pöydät ovat yhdisteltävissä 6-10 henkilölle sopiviksi, ja yksityistilaisuuksissa saman pöydän ääreen saadaan niin toivottaessa jopa 18 henkilöä.

Hella ja Huoneesta löytyy WiFi-verkko, sekä musiikin äänentoisto johon pystyy yhdistämään tietokoneen tai mobiililaitteen. Siirrettävä valkokangas sekä videotykki on saatavilla tilaan ennakkotilauksesta.

Vaikka Hella ja Huone sijaitsee katutasossa, ei ravintola valitettavasti ole tilaa rajoittavien rakennusteknisten ratkaisujen vuoksi esteetön. Sekä pyörätuoliramppi ulko-ovelle että inva-wc ovat kuitenkin pyydettäessä käytettävissä.

Perustiedot:

Kapasiteetti40 henkilöä.
Kerros1. kerros, katutaso.
PerusvarustusWi-Fi
Musiikin äänentoisto.
ValaistusYleisvalaistus, himmeä tai kirkas.
Pöytäryhmät1x pyöreä 5 henkilön pöytä sekä 2-4 henkilön pöytiä jotka yhdisteltävissä erilaisiin pöytäryhmiin. Yhden pöydän ääreen yksityistilaisuudessa mahdollista saada max 18 henkilöä.
IstuimetKäsinojat, istuinosa pehmustettu
MuutaTilaisuuksissa tarjoillaan Hella ja Huone -menua tai erikseen sovittaessa lyhyempää ryhmämenua. Allergiat ja erityisruokavaliot huomioidaan ennakkotilauksesta.

Pyydä tarjous

Tilat kuvina

Catering

Keittiömestari
Ilmari Saarikoski

Ravintoloitsija-keittiömestari Ilmari Saarikoski luotsaa Saarikoski Ravintoloiden kolmea ravintolaa sekä Saarikoski Catering-pitopalvelua vahvalla näkemyksellä ja vankkumattomalla ammattitaidolla.
Saarikosken ehtymätön innostus klassikoihin ja laatuun sekä intohimo huolella valmistettuun, herkulliseen ruokaan ja hyvin suunniteltuun, sujuvaan palveluun ohjaa keittiömestarin ja hänen tiiminsä työtä.

Tutustu juhlatiloihin

Pyydä tarjous