a

MENU

Koski logo valkoinen

Ravintola Piemonte

8 – 40 hlö

Keittiömestarina Ilmari Saarikoski

Tervetuloa Piemonteen, Suvantokadun italialaiseen bistrohelmeen! Piemonten herkulliset menut pohjaavat italialaisen ruokakulttuurin klassikoiden ja tuoreiden kotimaisten raaka-aineiden yhdistelmään sekä ravintolan henkilökunnan vankkaan ammattitaitoon. Ravintolasalin kruunusta, suuresta viinihyllystä, löytyy herkkuja Italian eri kolkista niin suurten kuin pienempienkin tuottajien viinitiloilta.

Piemonten ravintolasali on pieni, valoisa ja bistromaisen kodikas. Isot ikkunat avautuvat Suvantokadulle, ja aamupäivälla aurinko paistaa kirkkaasti saliin Sorin aukion yli. Lämpimällä säällä ikkunat saa avattua lähes koko seinän leveydeltä. Sisäänkäynti jakaa salin luontevasti kahteen osaan – toisella puolella salia on korkeammista pöydistä ja tuoleista muodostuvia pöytäryhmiä, toisella taas matalampia pöytiä ja tuoleja.

Ravintolan takaosasta löytyy pieni kabinettitila, jonka korkealla olevat ikkunat antavat sisäpihan puolelle. Kabinettiin on järjesteltävissä joko yksi pitkä pöytä 6-8 henkilölle, tai kolme pienempää pöytää joiden ääreen mahtuu 2-4 henkilöä.

Kabinetin pitkän pöydän päähän on erillisestä tilauksesta mahdollista saada myös valkokangas ja videotykki. Asiakkaiden käytössä on myös WiFi-verkko. Yksityistilaisuuksissa ravintolan äänentoistojärjestelmään on mahdollista liittää asiakkaan oma tietokone tai mobiililaite musiikin soittamista varten.

Ravintola Piemonte sijaitsee kerrostalon kivijalassa, eikä se valitettavasti ole esteetön.

Perustiedot:

Kapasiteetti40 henkilöä.
Kerros1. kerros, katutaso. Ulko-ovella 2 porrasta.
PerusvarustusWi-Fi
Musiikin äänentoisto.
ValaistusHimmennettävä yleisvalaistus.
Pöytäryhmät7 x korkea 2-4 henkilön pöytä (yhdistettävissä max 14 henkilön pitkäksi pöydäksi), 4 x 2-4 henkilön pöytä (yhdistettävissä max 10 henkilön pitkäksi pöydäksi). Kabinetissa 3 x 2-4 henkilön pöytä (yhdistettävissä 8 henkilön pöydäksi).
IstuimetIstuinosa pehmustettu, ei käsinojia. Korkein pöytien ääressä korkeat tuolit.
MuutaRyhmille 4 ruokalajin Piemonte-menu. Yksityistilaisuuksiin saatavilla myös räätälöity menukokonaisuus. Allergiat ja erityisruokavaliot huomioidaan ennakkotilauksesta.

Pyydä tarjous

Tilat kuvina

Catering

Keittiömestari
Ilmari Saarikoski

Ravintoloitsija-keittiömestari Ilmari Saarikoski luotsaa Saarikoski Ravintoloiden kolmea ravintolaa sekä Saarikoski Catering-pitopalvelua vahvalla näkemyksellä ja vankkumattomalla ammattitaidolla.
Saarikosken ehtymätön innostus klassikoihin ja laatuun sekä intohimo huolella valmistettuun, herkulliseen ruokaan ja hyvin suunniteltuun, sujuvaan palveluun ohjaa keittiömestarin ja hänen tiiminsä työtä.

Tutustu juhlatiloihin

Pyydä tarjous