a

MENU

Koski logo valkoinen

Ståhlberg
Lunch & Catering

2-200 hlö

Keittiömestarina Antti Tuomi

Tervetuloa viettämään unohtumattomia hetkiä Tampereen keskustassa sijaitsevassa juhlatilassamme! Tarjolla laadukas catering-palvelu ja avarat tilat. Lounas- ja juhlatilamme sijaitsee loistavalla paikalla Näsilinnankatu 26:ssa. Tilamme on täydellinen paikka järjestää häitä, kokouksia tai muita yksityistilaisuuksia aina 200 henkilön tilaisuuten asti. Varauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, joten ota yhteyttä ja järjestä täydellinen tilaisuus juuri sellaisena kuin haluat!

Tunnelmallista juhlaa keskellä Tamperetta

Ravintolassamme on 200 asiakaspaikkaa, tyylikkäät maalaisromanttiset kalusteet, tunnelmallinen sisustus, himmennettävä valaistus sekä kokoustekniikka. Ravintosali on avointa tilaa, joten pystymme toteuttamaan toivomanne pöytämuodot joustavasti.

Tampereen keskustassa sijaitseva juhlatilamme tarjoaa sinulle ja vieraillesi mahdollisuuden viettää unohtumattomia hetkiä yhdessä. Sijaintimme on erittäin keskeinen, joten sinulla on lyhyt matka kaikkiin keskustan palveluihin, kuten ostoskeskuksiin, ravintoloihin ja baareihin. Tämä tarkoittaa sitä, että voit helposti jatkaa illanviettoa oman juhlatilaisuuden jälkeen ja nauttia ympäröivästä alueesta.

Perustiedot:

Kapasiteetti 2 - 200
Kerros1
PerusvarustusWi-Fi
Musiikin äänentoisto
Puheäänentoisto tilauksesta
ValaistusHimmennettävä yleisvalaistus
Spottivalot esiintyjälle
PöytäryhmätYhdistettävissä erilaisiin ryhmiin.
IstuimetIstuinosa pehmustettu
MuutaTapauskohtaisesti pienemmät asiakasmäärät sekä räätälöidyt menut neuvoteltavissa. Toteutamme erikoisruokavaliot asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Pyydä tarjous

Tilat kuvina

Catering

Keittiömestarina
Antti Tuomi

Ståhlberg Lunch & Catering ravintolan ravintolaloitsija – keittiömestari Antti Tuomella on parinkymmenen vuoden monipuolinen kokemus erilaisten tilaisuuksien sekä tapahtumien järjestämisestä. Hän on toteuttanut ja vastannut tiimiensä kanssa lukuisten häiden, perhejuhlien, isojen yritystilaisuuksien, musiikki sekä urheilutapahtumien cateringpalveluista. Viimeiset yhdeksän vuotta Antti toimi keittiömestarina Tampereen Teatterilla.

Antin kokkaus filosofian kulmakivet ovat laadukkaat tunnistettavat raaka-aineet sekä puhtaat maut – ilman turhaa konstailua. Hymyssä suin, hyvällä fiiliksellä valmistettuna!

Tutustu juhlatiloihin

Pyydä tarjous